Гласувах за това да няма лъжи в парламента, гласувах за това

...
Гласувах за това да няма лъжи в парламента, гласувах за това
Коментари Харесай

Каримански посочи най-спешната задача пред 48-ото НС

Гласувах за това да няма неистини в Народното събрание, гласувах за това да има чест, достолепие и отговорност. Това каза Любомир Каримански от политическа партия „ ИТН “ (ИТН), откакто упражни правото си на глас в 35-о Средно езиково училище „ Добри Войников “ в София.

Относно упования резултат Каримански уточни, че той би бил подобен, какъвто хората отредят. По думите му това няма да понижи желанието им да се борят против лъжата, двойния стандарт и ниската добродетелност в идващия парламент.
-->
„ Виждам ролята на Има Такъв Народ в идващия парламент с експертиза, с качество на работата си, с това да можем в действителност да премахнем точно двойния стандарт при нарушаването на всевъзможни правила “, съобщи Каримански, представен от Българска телеграфна агенция.

Според него хората трябва да излязат и гласоподават точно за бъдещето на България, за децата и с цел да спре обедняването. Той настоя за национално отговорно държание. Най-спешната задача пред 48-ото Народно заседание е категоризацията на бедните и уязвими групи в сегашния бюджет, уточни Каримански.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР